Volg De Nieuwe Psalmberijming op Facebook Volg De Nieuwe Psalmberijming op YouTube Volg De Nieuwe Psalmberijming op Instagram De Nieuwe Psalmberijming
Update app van DNP

Update app van DNP

Vandaag is de update beschikbaar gemaakt van de app van De Nieuwe Psalmberijming!

In de nieuwste versie van de app kunt u de meest recente nieuwsberichten rondom DNP lezen. Ook is het nu mogelijk om een specifiek psalmvers te markeren als favoriet, deze verschijnt dan op de homepagina zodat u het vers makkelijk terug kunt vinden. Verder zijn diverse gemelde problemen opgelost.

De app van DNP bevat alle 150 berijmingen, met de keuze tussen tekst of notenbalken. U heeft de mogelijkheid om de Geneefse melodieën af te spelen. U kunt eenvoudig zoeken in de tekst van de psalmen.

Download nu de gratis app van De Nieuwe Psalmberijming!

Beamsheets | CCLi

Beamsheets | CCLi

Op onze website staan bij elke psalm diverse beamsheets die te downloaden en te gebruiken zijn voor uw presentatie tijdens de diensten.

Voor beam/mediateams is het mogelijk alle beamsheets tegelijk op te vragen. Stuur een e-mail naar info@denieuwepsalmberijming.nl met uw verzoek met daarbij de vermelding voor welke kerk deze gebruikt worden.

Het gebruik van DNP in de diensten valt onder de CCLi-licentie en dient u zoals andere liederen periodiek te rapporteren aan CCLi.

"Mijn voorkeur gaat toch echt uit naar DNP"

"Mijn voorkeur gaat toch echt uit naar DNP"

"Als ik moet kiezen tussen Datheen, 1773, 1968 en DNP gaat mijn voorkeur toch echt uit naar die laatste, al zitten er in 1968 ook pareltjes en ben ik natuurlijk verknocht aan de 'oude berijming'."

Prof dr. H. van den Belt
Hoogleraar Systematische Theologie Vrije Universiteit te Amsterdam

Stuur ook uw ervaring met DNP naar ons!

De bundel nog niet besteld?

De bundel nog niet besteld?

De bundel van De Nieuwe Psalmberijming bevat een nieuwe, eigentijdse berijming van alle 150 psalmen op de Geneefse melodieën.

Hardcover met leeslint | Taal: Nederlands | ISBN: 9789043535762 | Pagina's: 320 | Prijs: 22,50

DNP is een initiatief van Stichting Dicht bij de Bijbel.

Bestel de bundel!
(gratis verzending binnen Nederland)

DNP uitgevoerd door Arie Maasland

DNP uitgevoerd door Arie Maasland

De Spotify-playlist met opnames van DNP-berijmingen, uitgevoerd door Arie Maasland, telt inmiddels 26 opnames, 1 uur en 30 minuten muziek! Onder andere Psalm 1, 25, 32, 42, 98, 100, 139 en 150.
Van harte aanbevolen!

Steun ons werk

Steun ons werk

Het werk van De Nieuwe Psalmberijming wordt mede mogelijk gemaakt door donaties en de structurele steun van vrienden van stichting Dicht bij de Bijbel.

Ook dit jaar staan er investeringen gepland, zoals het uitbrengen van een album van DNP, uitgevoerd door een kamerkoor op zettingen van Claude Goudimel.

Wilt u het werk van onze stichting steunen? Dat kan met een eenmalige gift via de blauwe box op de website of door vriend te worden van de stichting. Wanneer u vriend wordt ontvangt u de bundel van DNP geheel gratis als welkomstgeschenk!

Bij voorbaat hartelijk dank!

De Nieuwe Psalmberijming is een initiatief van
stichting Dicht bij de Bijbel

Dicht bij de Bijbel
© 2023 Dicht bij de Bijbel

Bekijk alle psalmen op: www.denieuwepsalmberijming.nl
Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@denieuwepsalmberijming.nl

Ontvangt u deze nieuwsbrief in vreemde opmaak? Bekijk dan hier de online versie.