Volg De Nieuwe Psalmberijming op Facebook Volg De Nieuwe Psalmberijming op YouTube Volg De Nieuwe Psalmberijming op Instagram De Nieuwe Psalmberijming
Stuur DNP-opnames in

Stuur DNP-opnames in

Voor ons YouTube-kanaal zijn wij op zoek naar (geluids)opnames van De Nieuwe Psalmberijming. Zingt u in de kerk met samenzang, combo, of cantorij psalmen van DNP en heeft u hiervan goede kwaliteit video- of geluidsopnames en wilt u deze met ons delen? Stuur (een link van) uw opname(s) naar info@denieuwepsalmberijming.nl.

U kunt ons ook mailen als u vragen over uw opname(s) heeft. Wij denken graag mee.

Bij voorbaat dank voor uw inzending!

Bestel de bundel van DNP

Bestel de bundel van DNP

De Nieuwe Psalmberijming bevat een nieuwe, eigentijdse berijming van alle 150 psalmen op de Geneefse melodieën.

Hardcover met leeslint | Taal: Nederlands | ISBN: 9789043535762 | Pagina's: 320 | Prijs: 22,50 | Gratis verzending binnen Nederland

DNP is een initiatief van Stichting Dicht bij de Bijbel.

App van DNP

App van DNP

De Nieuwe Psalmberijming is nu ook beschikbaar in een eigen app, te downloaden via de verschillende appstores.

In de app vindt u de 150 berijmingen, met de keuze tussen tekst of notenbalken. U heeft de mogelijkheid om de Geneefse melodieën af te spelen, te zoeken in de tekst van de psalmen en om psalmen of psalmverzen te delen.

De app is gratis te downloaden en bevat geen advertenties.

Beamsheets | CCLi

Beamsheets | CCLi

Bij elke psalm staan op de website diverse beamsheets die te downloaden en te gebruiken zijn voor uw presentatie tijdens de diensten.

Voor beam/mediateams is het mogelijk alle beamsheets tegelijk op te vragen. Stuur een e-mail naar info@denieuwepsalmberijming.nl met uw verzoek met daarbij de vermelding voor welke kerk deze gebruikt worden.

Het gebruik van DNP in de diensten valt onder de CCLi-licentie en dient u zoals andere liederen periodiek te rapporteren aan CCLi.

Deel ook uw ervaring met DNP

Deel ook uw ervaring met DNP

"Als ik moet kiezen tussen Datheen, 1773, 1968 en DNP gaat mijn voorkeur toch echt uit naar die laatste, al zitten er in 1968 ook pareltjes en ben ik natuurlijk verknocht aan de 'oude berijming'."

Prof dr. H. van den Belt
Hoogleraar Systematische Theologie Vrije Universiteit te Amsterdam

Stuur ook uw ervaring met DNP naar ons!

Steun ons werk

Steun ons werk

Het werk van De Nieuwe Psalmberijming wordt mede mogelijk gemaakt door donaties en de structurele steun van vrienden van stichting Dicht bij de Bijbel.

Ook voor aankomend jaar staan er investeringen gepland, zoals het uitbrengen van een album van DNP, uitgevoerd door een kamerkoor op zettingen van Claude Goudimel.

Wilt u het werk van onze stichting steunen? Dat kan met een eenmalige gift via de blauwe box op de website of door vriend te worden van de stichting. Wanneer u vriend wordt ontvangt u de bundel van DNP geheel gratis als welkomstgeschenk!

Bij voorbaat hartelijk dank!

DNP uitgevoerd door Arie Maasland

DNP uitgevoerd door Arie Maasland

De Spotify-playlist met opnames van DNP-berijmingen, uitgevoerd door Arie Maasland, telt inmiddels 26 opnames, 1 uur en 30 minuten muziek! Onder andere Psalm 1, 25, 32, 42, 98, 100, 139 en 150.
Van harte aanbevolen!

De Nieuwe Psalmberijming is een initiatief van
stichting Dicht bij de Bijbel

Dicht bij de Bijbel
© 2023 Dicht bij de Bijbel

Bekijk alle psalmen op: www.denieuwepsalmberijming.nl
Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@denieuwepsalmberijming.nl

Ontvangt u deze nieuwsbrief in vreemde opmaak? Bekijk dan hier de online versie.