Volg De Nieuwe Psalmberijming op Facebook Volg De Nieuwe Psalmberijming op YouTube Volg De Nieuwe Psalmberijming op Instagram De Nieuwe Psalmberijming
Ontwikkeling app DNP

Ontwikkeling app DNP

Goed nieuws: de app voor DNP is bijna klaar!
We hebben de testversie al eerder beschikbaar gemaakt voor de vrienden van stichting Dicht bij de Bijbel. We danken iedereen voor de feedback die we hebben ontvangen. We zijn nu de laatste input aan het verwerken en verwachten dat we de app na de zomervakantie beschikbaar kunnen maken.

Wilt u de testversie van de app al downloaden en testen? Stuur dan een mail naar info@denieuwepsalmberijming.nl of gebruik het contactformulier op de website.

Gebruik DNP in diensten | Licentie CCLi

Gebruik DNP in diensten | Licentie CCLi

We krijgen regelmatig vragen of er nog een CCLi licentie nodig is wanneer er beamersoftware gebruikt wordt waarvoor onderhoud betaald wordt.

Er is altijd een licentie van CCLi nodig (de meeste kerken hebben al een dergelijke licentie). Ook de periodieke rapportage aan CCLi blijft gewoon verplicht.

DNP uitgevoerd door Hervormd Bodegraven

DNP uitgevoerd door Hervormd Bodegraven

Hervormd Bodegraven heeft de achterliggende tijd een aantal video's opgenomen waarin psalmen van DNP gezongen worden. Deze playlist wordt de aankomende tijd nog verder uitgebreid.

Heeft u ook opnames gemaakt van DNP? Laat het ons weten; we kunnen de opnames toevoegen op onze website.

Bestel de bundel

Bestel de bundel

De Nieuwe Psalmberijming bevat een nieuwe, eigentijdse berijming van alle 150 psalmen op de Geneefse melodieën.

DNP is een initiatief van Stichting Dicht bij de Bijbel. De auteurs zijn: Jan Pieter Kuijper, Arie Maasland, Adriaan Molenaar, Bob Vuijk, Arjen Vreugdenhil, Titia Lindeboom, Jan Boom, Ria Borkent en René Barkema.

Hardcover met leeslint | Taal: Nederlands | ISBN: 9789043535762 | Pagina's: 320 | Prijs: 22,50 | Gratis verzending binnen Nederland

De Nieuwe Psalmberijming is een initiatief van
stichting Dicht bij de Bijbel

Dicht bij de Bijbel
© 2022 Dicht bij de Bijbel

Bekijk alle psalmen op: www.denieuwepsalmberijming.nl
Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@denieuwepsalmberijming.nl

Ontvangt u deze nieuwsbrief in vreemde opmaak? Bekijk dan hier de online versie.