Volg De Nieuwe Psalmberijming op Facebook Volg De Nieuwe Psalmberijming op YouTube Volg De Nieuwe Psalmberijming op Instagram De Nieuwe Psalmberijming

Voorbereidingen presentatieavond bundel DNP

In onze vorige nieuwsbrief hebt u kunnen lezen dat wij samen met KokBoekencentrum zijn gestart met het traject om de bundel van De Nieuwe Psalmberijming uit te geven. Inmiddels is bekend dat wij de bundel aan u mogen presenteren op zaterdag 20 maart 2021.

Wij hopen van harte op een presentatieavond met koor-, samenzang en uw aanwezigheid. Echter leven we nu in een onzekere tijd en is het onbekend of in het voorjaar van volgend jaar de coronamaatregelen het toestaan zo’n avond te kunnen organiseren. In onze voorbereiding houden wij rekening met verschillende scenario's om invulling te geven aan deze avond. 

De psalmbundel zal na 20 maart 2021 beschikbaar komen. Deze is hier alvast te reserveren. U ontvangt dan als een van de eersten een exemplaar.

Nieuw: Ritmische weergave

Sinds kort is het mogelijk om onder de psalm de tekst op 'Ritmische weergave' te zetten. De lettergrepen waarop de korte noten vallen, worden dan schuingedrukt weergegeven. Zie hieronder Psalm 133 als voorbeeld.

Meer informatie »

Afspeellijst DNP op Spotify

Arie Maasland, een van de dichters van De Nieuwe Palmberijming, heeft een aantal psalmen van DNP ingezongen. De afspeellijst op Spotify is te vinden via de link hieronder. De komende tijd worden nieuwe opnamen toegevoegd.

Meer informatie »

DNP beschikbaar in OPS Pro 2020

In samenwerking met Opwekking is De Nieuwe Psalmberijming nu ook beschikbaar voor het pakket OPS Pro 2020. De teksten van DNP zijn gratis verkrijgbaar via de webshop van Opwekking.

Wij verwachten bij gebruik van DNP in OPS Pro 2020 wel dat uw kerk een CCLi Licentie heeft.

Meer informatie »

DNP nu ook in Easy Worship

Een gebruiker van Easy Worship heeft fantastisch werk geleverd door alle geredigeerde teksten van DNP in te voeren in Easy Worship. De hele bundel is beschikbaar voor alle gebruikers van Easy Worship en is op te vragen via de website van Kerkpresentatie.

Wij verwachten bij gebruik van DNP in Easy Worship wel dat uw kerk een CCLi Licentie heeft.

Meer informatie »

De Nieuwe Psalmberijming is een initiatief van
stichting Dicht bij de Bijbel

Dicht bij de Bijbel
© 2020 Dicht bij de Bijbel

Bekijk alle psalmen op: www.denieuwepsalmberijming.nl
Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@denieuwepsalmberijming.nl

Ontvangt u deze nieuwsbrief in vreemde opmaak? Bekijk dan hier de online versie.