Volg De Nieuwe Psalmberijming op Facebook Volg De Nieuwe Psalmberijming op YouTube Volg De Nieuwe Psalmberijming op Instagram De Nieuwe Psalmberijming
Getuigenis dichter DNP op Nederland Zingt Event

Getuigenis dichter DNP op Nederland Zingt Event

Jan Pieter Kuijper deelde zijn getuigenis op het Nederland Zingt Event. Hij is een van de mensen achter De Nieuwe Psalmberijming. Tijdens het Event vertelt Jan Pieter waarom hij hieraan wilde meewerken: "Ik vind dat we God mogen prijzen in de taal van nu. Taal die gelijk het hart raakt, zonder dat het eerst door de hersenen moet."

Open brief aan predikanten en kerkenraden

Open brief aan predikanten en kerkenraden

In een open brief aan de predikanten en kerkenraden nodigen wij hun gemeente uit om nader kennis te maken met DNP. Hierin staat onder meer:

"Mocht u interesse hebben in een gemeenteavond dan kunnen we die verzorgen voor u. Na een inleiding over DNP is een interactief programma mogelijk. We kunnen dit programma naar wens afstemmen. Onder andere kunnen we een workshop verzorgen over de kunst van het berijmen. Daarnaast kunnen we samen zingen uit DNP en deze teksten vergelijken met andere berijmingen.
Het is ook mogelijk om een van de mensen binnen DNP uit te nodigen bij u als kerkenraad om u meer te vertellen over DNP."

Klik op 'Meer informatie' voor de hele brief, inclusief link naar opgave kennismaking met DNP.
Stuur gerust de link van deze brief door naar uw predikant en/of kerkenraad!

Release Psalm 116

Release Psalm 116

Beluister de release van Psalm 116 uit De Nieuwe Psalmberijming op Spotify, uitgevoerd door Arie Maasland.

Welke DNP-psalm is nog niet opgenomen en zou u graag beluisteren? We horen het graag!
Mail uw voorkeur naar info@denieuwepsalmberijming.nl. Van de psalm die het vaakst wordt gemaild en die nog niet op Spotify staat, volgt t.z.t. een nieuwe opname van Arie Maasland.

DNP nu ook via psalm.nl en depsalmen.nl

DNP nu ook via psalm.nl en depsalmen.nl

Om de vindbaarheid van De Nieuwe Psalmberijming nog meer te vergroten, hebben we twee extra domeinen in gebruik genomen die verwijzen naar www.denieuwepsalmberijming.nl, namelijk via www.psalm.nl en www.depsalmen.nl.
Zonder www ervoor werkt natuurlijk ook.
Lekker kort, lekker makkelijk!

Update app van DNP

Update app van DNP

Onlangs is er weer een update van de app van DNP in de stores beschikbaar gemaakt. Naast het oplossen van een aantal bugs, is het is nu onder andere mogelijk om een vers aan je favorieten toe te voegen door er dubbel op te tikken.

Klik op 'Meer informatie' voor een pagina met directe links naar de appstores.

Bestel de bundel (gratis verzending)

Bestel de bundel (gratis verzending)

De bundel van De Nieuwe Psalmberijming bevat een nieuwe, eigentijdse berijming van alle 150 psalmen op de Geneefse melodieën.

Hardcover met leeslint | Taal: Nederlands | ISBN: 9789043535762 | Pagina's: 320 | Prijs: 22,50 | Gratis verzending binnen Nederland

Klik op 'Meer informatie' om de bundel direct online te bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Word vriend

Word vriend

Het werk van De Nieuwe Psalmberijming wordt mede mogelijk gemaakt door donaties en de structurele steun van vrienden van stichting Dicht bij de Bijbel.

Wilt u het werk van onze stichting steunen? Dat kan met een eenmalige gift via de blauwe box op de website of door vriend te worden van de stichting. Wanneer u vriend wordt ontvangt u de bundel van DNP geheel gratis als welkomstgeschenk!

Klik op 'Meer informatie' om u aan te melden als vriend.

De Nieuwe Psalmberijming is een initiatief van
stichting Dicht bij de Bijbel

Dicht bij de Bijbel
© 2023 Dicht bij de Bijbel

Bekijk alle psalmen op: www.denieuwepsalmberijming.nl
Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@denieuwepsalmberijming.nl

Ontvangt u deze nieuwsbrief in vreemde opmaak? Bekijk dan hier de online versie.